Kulturni dom Cerknica

FOŠ in RF Filmska projekcija, Šolska projekcija (s pogovorom) Primorsko-notranjska regija

o ustanovi
Kulturni dom Cerknica ponuja celovit umetniško-razvedrilni program za obiskovalce vseh starosti. Poleg glasbenih nastopov, gledaliških predstav, razstav, predavanj in sodelovanja z lokalnimi organizacijami, ima od leta 2017 tudi reden in sistematičen filmski program, ki se ga stalno nadgrajuje s sodelovanjem in kvalitetnim izborom filmov.
Skupaj s Kosovelovim domom Sežana in Kulturnim domom Postojna se je v letih 2017/2018 ter 2018/2019 izvajal program filmske vzgoje za otroke FILMARIJA, z letom 2019 pa je Kulturni dom Cerknica postal tudi član Art kino mreže Slovenije.

dejavnosti
Redni filmski program: Ker želimo v lokalnem okolju širiti filmsko kulturo, se prikazuje kakovostni program art filma in program projekcij animiranih filmov za najmlajše. Pri izboru se daje prednost vsebinsko bogatim filmom, ki so bili predvajani na filmskih festivalih oziroma so prejemniki prestižnih filmskih nagrad.

Filmsko-vzgojni program: Po dogovoru se ob projekciji filmov za otroke in mladino organizira tudi spremljevalni pogovor.

kontakt
dr. Anja Bajda, vodja kulturnega doma
anja.bajda@kd-cerknica.si
051 326 576