ABC igranega filma: C

FOŠ

Postprodukcijska delavnica je namenjena spoznavanju osnovnih principov montaže slike in zvoka v igranem filmu. Delo bo potekalo samostojno ali v paru ob uporabi izbranega brezplačnega programa za montiranje. Na delavnico se lahko prijavijo vsi tisti, ki so se predhodno udeležili delavnice B.

Delavnice C prestavljene na jesen 2020

Zaradi epidemije COVID-19 in trajajočih varnostnih ukrepov so delavnice postprodukcije C prestavljene na jesen 2020. Predvidoma bodo izvedene 3 delavnice, in sicer na osnovnih šolah v Izoli, Celju in Predosljah. Delavnice bodo izvajali Ana Čigon in Peter Bizjak, Filmsko društvo Film Factory in Društvo zaveznikov mehkega pristanka. Datume bomo razpisali ob začetku šolskega leta 2020/21, ko bodo možne tudi prijave. Vsi že prijavljeni na delavnico C imate zagotovljeno mesto na usposabljanju.

Do konca tega šolskega leta bomo izvedli eno spletno delavnico postprodukcije. Več informacij o izvajalcih, terminih in programu najdete na povezavi. Prijavite se lahko na spletno delavnico postprodukcije ali klasično delavnico. Udeležba na obeh ni mogoča.

Za vsa vprašanja pišite na filmska-os@artkinomreza.si.

---
ABC igranega filma pripravljamo v sodelovanju z umetnico na področju filma in videa Ano Čigon, Društvom zaveznikov mehkega pristanka Krško, s Filmskim društvom Film Factory ter posameznimi filmsko-vzgojnimi strokovnjaki.