Ostrimo pogled na FeKK-u! 2018

RF

Te tare poletna depresija? Ne veš več, kako preživeti preostanek poletja? Si na YouTubu pogledal že vse videe z mačkami? Si dijak ali študent in te zanimata film ter filmska kritika?

Potem si vabljen na filmskokritiško delavnico Ostrimo pogled na FeKK-u, ki bo potekala med 20. in 25. avgustom na festivalskih lokacijah v Ljubljani!

Pod poznopoletnimi zvezdami bomo z zadnjicami na travi gledali izbrane kratkometražne filme! Še posebej se bomo posvetili mladim prodornim avtorjem in tematikam, ki zadevajo mlade. Ogledane filme bodo udeleženci delavnice premislili in predebatirali z mentorico dr. Majo Krajnc, odg. ur. revije KINO! ter tako zasnovali zametke svojih filmskih zapisov. Skozi poglobljeno razpravo jih bodo postopoma brusili in izpopolnjevali, objavili jih bomo na našem spletnem portalu in festivalski spletni strani. 

Prijava do 10. avgusta na: ostrenje.pogleda@gmail.com. Udeležba 5-dnevne delavnice: 15 EUR. Prijavljeni prejmejo akreditacijo za ves festival!

 Pohiti s prijavo, število mest je omejeno!

 ***

Lanskoletno vzdušje na delavnici: https://ostrenjepogleda.wordpress.com/ostrenje-pogleda-na-fekk-u-2017/ in teksti, nastali na delavnici: https://ostrenjepogleda.wordpress.com/category/ostrenje-pogleda-na-fekk-u-2017/.